کنفرانس ستون فقرات فعالیت بدنی سرطان سینه

کنفرانس: ستون فقرات فعالیت بدنی سرطان سینه سرطان روده بیماری ها مطالعه بیماری اکسیژن نشستن دیابت حافظه

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار فرهنگی و هنری این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    چند روز پیش، دومین حراج تخصصی فرش در حالی برگزار شد که هنوز به بعضی پرسش‌ها راجع به این حراج از جمله این‌که مجوز برگزاری آن را چه نهادی صادر می‌کند، پاسخ داده ن

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    این حراجی چطور برگزار می شود؟!

    عبارات مهم : برگزاری

    چند روز پیش، دومین حراج تخصصی فرش در حالی برگزار شد که هنوز به بعضی پرسش ها راجع به این حراج از جمله این که مجوز برگزاری آن را چه نهادی صادر می کند، پاسخ داده نشده است.

    به گزارش ایسنا، نخستین دوره حراج فرش در سال ۱۳۹۵ همزمان با سومین دوره «حراج ملی» برگزار شد و در آن، فرش هایی با قدمت بیش از ۱۰۰ سال حراج شدند.

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    آن زمان، مدیر «حراج ملی» اعلام کرد: مجوز نخستین حراج تخصصی فرش از شرکت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گرفته شده است است و نماینده شرکت نیز در آن حضور خواهد داشت.

    این بیانات در حالی مطرح شد که مسوولان شرکت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آن را تکذیب کردند!

    چند روز پیش، دومین حراج تخصصی فرش در حالی برگزار شد که هنوز به بعضی پرسش‌ها راجع به این حراج از جمله این‌که مجوز برگزاری آن را چه نهادی صادر می‌کند، پاسخ داده ن

    پویا محمودیان – مدیرکل صادرات صنایع دستی این شرکت – بعد از این اظهارات، تاکید کرد: چون عنوان مربوط به فرش بوده، هیچ مجوزی از سوی معاونت صنایع دستی جهت برگزاری این حراج داده نشده است و اصلا نمی توانسته داده شود.

    همچنین بهمن نامورمطلق – معاون صنایع دستی کشور – در این باره تصریح کرد: من به عنوان معاون صنایع دستی، نماینده ای در این حراج نداشته ام و ما فردی را به آن ها معرفی نکرده ایم.

    اما این، همه ماجرای نخستین حراج فرش نبود و دو روز قبل از برگزاری آن، سیدرضی میری – متخصص فرش و مدیر کمیسیون صادرات اتاق کشور عزیزمان ایران – نسبت به این که نام او به عنوان کارشناس این حراج، در کاتالوگ آمده اظهار شگفتی و بی اطلاعی کرد و خطاب به محمدرضا ابریشمچی به عنوان مدیرعامل «حراج ملی» اعلام کرد: «امروز با کمال شگفتی، شخصی با من تماس گرفت و اظهار داشت که کاتولوگ شما به دستش رسیده و مشاهده کرده که من با تصویر و نام به عنوان کارشناس این حراج در کاتولوگ معرفی شده است ام. من هرگز با شما نه ملاقات کرده ام و نه قراردادی در ارتباط با کارشناسی در این حراج با کسی امضا کرده ام و نه هیچ یک از فرش های چاپ شده است در این کاتولوگ را دیده ام و از کم و کیف هیچ کدام هیچ اطلاعی ندارم. عمل شما مصداق نشر اکاذیب و جعل است و موجب فریب و گمراهی شرکت کنندگان این حراج می شود. به این وسیله به شما اخطار می کنم بلافاصله در پاسخ این نامه نسبت به تأیید بیانات اینجانب اقدام و بعد از جمع آوری کاتولوگ حراج، طی یک نشست مطبوعاتی اقدام به لغو مراسم حراج کرده و تکذیبیه عمل خود را در جراید کثیرالانتشار منتشر کنید. اینجانب جهت این عمل غیرقانونی و غیراخلاقی که مصداق بارز هتک حرمت و حیثیت نیز هست، اقدام قانونی و علیه شما شکایت خواهم کرد.»

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    زهرا محمودوند به عنوان مدیر «حراج ملی» راجع به اعتراض سیدرضی میری نسبت به معرفی اش در کاتالوگ حراج، توضیح داد: این اتفاق یک سوءتفاهم بود و بعد از اعتراض آقای سیدرضی میری، فردی که مسؤول ایجاد شدن این سوءتفاهم بود، توبیخ شد.

    وی با تأکید بر این که نام سیدرضی میری به عنوان کارشناس حراج هنوز در کاتالوگ وجود دارد و او نیز دیگر مشکلی با این قضیه ندارد، اظهار کرد: بعد از اعتراض آقای میری، با او صحبت و تلاش کردیم، نظرش را تأمین کنیم، چون اگر قرار باشد بار دیگر حراج برگزار شود، امیدوارم بتوانیم از حضور و تجربه اش استفاده کنیم. حضور او در این اتفاقات جهت ما مورد نیاز هست، به همین علت از او عذرخواهی کردیم.

    چند روز پیش، دومین حراج تخصصی فرش در حالی برگزار شد که هنوز به بعضی پرسش‌ها راجع به این حراج از جمله این‌که مجوز برگزاری آن را چه نهادی صادر می‌کند، پاسخ داده ن

    اما سیدرضی بعد از بیانات مدیر «حراج ملی» با تأکید بر این که من تا کنون با این شخص صحبت نکرده ام، به ایسنا گفت: من تحت هیچ شرایطی، نه با این سیستم مرتبط هستم و نه قراردادی را امضا کرده و نه با کسی به توافق رسیده ام. اگر تصویری مبنی بر این که من در این حراج بالای فرشی ایستاده ام، دارند، نشان دهند. کار من پیش از این، داوری بوده است ولی جایی که منافع مالی مطرح باشد، کار داوری انجام نمی دهم و با شأن من همخوانی ندارد. هرگز در حراجی که بحث داد و ستد پولی در آن مطرح هست، به عنوان کارشناس و داور حاضر نمی شوم.

    پرونده مبهم نخستین دوره حراج فرش با فروشی که «بیش از ۳۰ میلیارد تومان» اعلام شد، بدون آن که کسی راجع به گرفتن مجوز برگزاری آن پاسخگو باشد، بسته شد. براساس اعلام مسوولان برگزاری آن دوره از حراج، فرش هایی با بیش از ۱۰۰ سال قدمت همان وقت به فروش رسیدند، حتی مجموعه داری از کشور عمان، یکی از بزرگ ترین فرش های نفیس دست باف را خرید.

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    بعد از یک سال، دومین دوره حراج فرش به شکل یک دورهمی شخصی و این بار در سکوت خبری، ۱۰ شهریورماه در منزل حراج پایتخت کشور عزیزمان ایران برگزار شد. حدود نیمی از آثار ارائه شده است در این حراجی، بیش از ۱۰۰ سال قدمت داشتند. فرش های نوبافتی که عرضه شده است بودند هم اغلب از کلکسیون های شخصی و برگزیده جشنواره های متفاوت فرش در سال های اخیر بودند.

    در میان ۶۰ قالی چکش خورده در این حراجی، یک قالی امضاشده متعلق به خاندان محتشم هم وجود داشت که با قیمت ۵ / ۸ میلیارد تومان، گران ترین قالی فروخته شده است در حراج امسال بود؛ براساس اطلاعات ارائه شده است در این حراجی، در کل هفت قالی با امضای خاندان محتشم وجود دارند که راجع به پنج فرش اطلاعی در دست نیست، دو قالی دیگر در کشور عزیزمان ایران هستند که یکی از آن ها در حراجی اخیر به فروش رسید.

    قالی میلیاردی دیگری که به فروش رفت، قالی هریس ابریشمی بود که در دو طرف آن، دو طرح متفاوت بافته شده است بود و به قیمت پنج میلیارد تومان به فروش رسید. این دو فرش منحصربه فرد را یکی از حاضران حراجی که شماره ۱۶۹ در دست داشت خرید. سومین فرش گران قیمت حراج، یک درخت زندگی کرمانی با قدمت ۱۴۰ ساله بود که دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد و دیگر فرش میلیادی حراج هم یکی دیگر از محصولات خاندان محتشم بود که از قیمت پایه ۹۵۰ میلیون تومان به رقم دو میلیارد تومان رسید و در همان رقم فروخته شد.

    گرچه رقم کل فروش دومین حراج فرش، کمتر از نخستین دوره این حراج بود و با مجموع ۲۳ میلیارد و ۲۱۱ میلیون تومان به آخر رسید، ولی هنوز پرسش ها و ابهام هایی راجع به این حراجی وجود دارد؛ از جمله این که فرش های این حراج، بخصوص آن هایی که بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارند و نمونه های منحصربه فردی به شمار می آیند، مانند فرشی که امسال با امضای خاندان محتشم فروخته و عنوان گران ترین اثر حراجی را به دست آورد، چگونه و تحت چه شرایطی به حراجی می رسند و آیا این حراجی صلاحیت فروختن آن ها را دارد؟ قالی های ارائه شده است در حراجی به وسیله چه کسانی و براساس چه معیارهایی قیمت گذاری می شوند؟ کدام بخش ها بر سلامت حراجی نظارت دارند؟ و بعضی پرسش های دیگر که بااهمیت ترین آن ها این است که کدام نهاد مجوز برگزاری حراج فرش را صادر کرده و این اقدام به وسیله چه کسانی مدیریت می شود؟

    واژه های کلیدی: برگزاری | صنایع دستی | صنایع دستی | اخبار فرهنگی و هنری

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!

    این حراجی چطور برگزار می‌شود؟!


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار